Blog

Kreu > Blog > Keshilla

SHIKONI NJË PERDE POSHTË NË SY? Të shohësh një perde në sy është një shqetësim serioz dhe duhet ta shtyjë një pacient të kërkojë menjëherë kujdes nga një ekspert pasi shpesh është një tregues i një çarjeje ose shkëputjeje të retinës. Një perde që zbret në sy mund të duket si gri në fushën tuaj

Read More

Shërbimet e okuloplastikës në Institutin Indian të Syrit! Gjatë periudhës së vitit të ri, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se tani jemi plotësisht të pajisur me të gjitha llojet e procedurave të qepallave, lacrimal dhe okuloplastikë. Ne ofrojmë të gjitha llojet e operacioneve të qepallave si Entropion, Ectropion, trichiasis, tumoret e qepallave, rindërtimin e folesë

Read More

Test i syrit Është e këshillueshme që të bëni një test sysh çdo dy vjet. Ai nuk vlerëson vetëm vizionin tuaj, por mund të zbulojë probleme shëndetësore si diabeti dhe presioni i lartë i gjakut. Pak më shumë se gjysma e njerëzve ndërmjet moshës 40 dhe 75 vjeç nuk kanë bërë një test të syve

Read More