Dëshmi

GLAUKOMA

Unë kam Glaukomë të Avancuar në të dy sytë dhe i jam nënshtruar operacionit të Glaukomës dhe Kataraktit me Dr. Taneja. Unë jam nën ndjekje të rregullt me Dr. Taneja për 11 vitet e fundit.

Jam shumë i lumtur dhe i kënaqur me eksperiencat e mia në zyrën e Dr. Taneja. Stafi është i dobishëm, i ditur, kompetent dhe shumë i këndshëm. Dr. Taneja ka punuar me zell për të ruajtur shikimin tim dhe jam jashtëzakonisht i kënaqur me kujdesin që është treguar ndaj meje. Ai meriton të njihet se sa i mirë është në atë që bën. Unë do ta rekomandoja 100% për këdo që ka probleme serioze me sytë.

Enver L

Fier, Shqipëri

“FLUTURAT” E ZEZA

Unë vuaj nga një problem afatgjatë me “fluturat” në të dy sytë e mi. Vërtet një ekspert në fushën e tij që i lejon pacientët të marrin në konsideratë opsionet që nuk janë kirurgjikale si mjeti i parë i shërimit dhe trajtimit. Dr. Nishant Taneja është profesionist dhe i sjellshëm përsa i përket trajtimit të pacientëve me respekt dhe komunikimit të qartë në termat që ne si njerëz të thjeshtë mund t’i kuptojmë. Mendoj se ai është i ndershëm dhe i drejtë dhe po më bën një punë të mirë.

Dorina S.

Durrës, Shqipëri

DEGJENERIMI MAKULAR I AVANCUAR

Unë jam pacient i Dr. Nishant Taneja që nga viti 2010 me diagnozën e Degjenerimit Makular të Lagësht. Ai më ka trajtuar me Avastin, Eylea dhe tani me Brolicizumab dhe unë ende mund të lexoj me shkronja të mëdha.

Unë ia dedikoj shikimin tim trajtimeve të tij. Ai është kujdesur mirë për sytë e mi. Stafi është absolutisht i jashtëzakonshëm në mirësjelljen dhe profesionalizmin e tyre. Jam në moshën 93- vjeçare dhe ende mund të lexoj qartë.

Faleminderit!

G. B

Tiranë, Shqipëri

HEMORRAGJIA QELQORE (LAZER)

Mendova se do të isha i verbër në syrin tim të majtë kur erdha për herë të parë. Unë u diagnostikova me hemorragji qelqore si pasojë e shkëputjes së xhelit të qelqit. Pas lazerit, shikimi im u kthye në atë që ishte.

Këtu kam pasur kujdes të shkëlqyer mjekësor. I gjithë stafi ka qenë shumë i këndshëm dhe m’i ka bërë gjërat shumë më të lehta. Jam shume i lumtur.

D. M

Tiranë, Shqipëri

KIRURGJIA E KATARAKTIT

Shumë faleminderit për të gjithë stafin. I gjithë procesi i operacionit tim të Kataraktit dhe kujdesi që kam marrë ka qenë më i miri nga çdo praktikë mjekësore që kam hasur ndonjëherë. Stafi dhe teknologjia ishin të nivelit të lartë. Dr. Taneja është thjesht fenomenal.

Faleminderit përsëri.

VITREKTOMI PËR SHKËPUTJEN RETINALE

Unë iu nënshtrova një operacioni për Shkëputjen Retinale javën e kaluar. Nuk kishte dhimbje gjatë apo pas operacionit. Fjeta mirë një natë më pas, pa nevojën e ilaçeve kundër dhimbjeve. Nëse dikush ka pyetje për operacionin e retinës, më telefononi.

Jam i impresionuar me cilësinë e lartë të kujdesit ndaj pacientit, në këtë rast kundrejt meje, të ofruar nga Dr. Taneja në Indian Eye Institute. Unë ju vlerësoj shumë.

VITREKTOMI PËR HEMORRAGJINË DIABETIKE

Unë jam një diabetik për mbi 30 vjet. Në 5 vitet e fundit, shikimi im u përkeqësuar gradualisht. Unë isha duke marrë trajtimin me okulistin tim për 4 vitet e fundit. Trajtimi ishte me injeksion, por situata dukej se po përkeqësohej. Mezi shihja për t’i dhënë makinës, nuk mund të lexoja asgjë në celularin tim dhe filloi të bëhej e vështirë të njihja njerëzit nga larg. Kështu, zgjodha të vizitoj Dr. Nishant Taneja me rekomandimin e mjekut tim të syrit. Ai ishte i shpejtë, efikas dhe profesionist. Brenda pak minutash, ai bëri një diagramë për trajtimin e të dy syve të mi dhe më këshilloi të ndiqja "planin e trajtimit". Më bëri vërtet përshtypje energjia, optimizmi dhe besimi i tij.

Pas disa injeksioneve dhe trajtimeve me lazer, ai tha se kisha nevojë për një Vitrektomi në syrin tim të majtë. Shkoi perfekt, pa probleme. Shikimi mu rikthye 20/20 në atë sy. Isha si dikush që hapi sytë për herë të parë.

Pas shërimit nga ajo procedurë, Dr. Taneja tha se edhe syri i djathtë kishte nevojë për operacion. Pra, pa hezitim, e bëra edhe atë sy. Tani jam 20/20 në të dy sytë dhe gjithçka është e mrekullueshme.

Unë mund t'i shoh dy nipërit e mi të rinj me sy të pastër. Kjo ka ndryshuar cilësinë e jetës sime jashtë mase. Pa dyshim, unë jam ndoshta pacienti më i lumtur që ka pasur Dr. Taneja!

Jam i lumtur të shpreh vlerësimin tim për Dr. Taneja dhe stafin e tij të jashtëzakonshëm.

Nëse po e lexoni këtë koment që të vendosni për një Specialist të Retinës, ju jeni padyshim në vendin e duhur! Një Doktor dhe Staf shumë të mirë.

Më shumë se plotësisht i kënaqur!

KIRURGJIA REFRAKTIVE

Besoj se Dr. Taneja është një kirurg shumë i talentuar.

Fillova të mbaja syze dhe kontakte në moshën 12 vjeçare. I vendosa për të parë dhe lexuar. Gjatë stinës së pranverës, poleni më hyri në sy dhe nuk mund të mbaja më kontaktet e mia.

Pas operacioneve të kryera nga Dr. Taneja, kalova nga verbëria, në shikim pa kontakte apo syze.

Do ta rekomandoja Dr. Nishant Taneja për çdo operacion që bën. Ai është shumë i përpiktë, i dhembshur dhe i kuptueshëm.

Ai më bëri një mrekulli. Falenderoj Zotin për talentin e tij.

Ana C

Tiranë, Shqipëri