Sjellim Përsosmërinë
në Shëndetin e Syve

Tiranë – Indian Eye Institute and Laser Center
E Hënë – E Premte: 08:00 – 20:00
E Shtunë: 08:00 – 16:00
Elbasan – Klinika e Syrit IGLOR
I Disponueshëm Vetëm me Rezervim

Rreth Dr. Nishant Taneja

Lider në Fushën e Ndërhyrjeve Vitreoretinale!

Dr. Nishant Taneja është një ekspert i njohur në trajtimin mjekësor dhe kirurgjikal të sëmundjeve të retinës dhe të trupit qelqor. Është i specializuar në të gjithë spektrin e sëmundjeve që prekin pjesën e pasme të syrit, duke përfshirë degjenerimin makular, retinopatinë diabetike, bllokimet vaskulare të retinës, vrimat makulare, membranat epiretinale, çarjet dhe shkëputjet e retinës, sëmundjet e trashëgueshme dhe inflamatore të retinës, si dhe traumat dhe tumoret okulare.

Dr. Taneja nisi të praktikohet si kirurg vitreoretinal në vitin 2005 në Nju Delhi, të Indisë. Punoi si kirurg vitreoretinal konsulent në Spitalin e nivelit të parë dhe në Institutin Pasuniversitar, Noida nga viti 2007, deri në 2009. Gjatë karrierës së tij mjekësore si oftalmolog dhe si kirurg i retinës në Indi, fitoi përvojë në kryerjen e të gjitha llojeve të ndërhyrjeve të syrit, kërkimeve dhe lazerit. Që nga viti 2009, Dr. Taneja ka punuar me kohë të plotë në Shqipëri, duke kontribuar në trajtimin mjekësor dhe kirurgjikal të sëmundjeve më të ndërlikuara të syrit.

Teknika të Përparuara dhe Risi

Trajtime dhe Kirurgji

Retinal Detachment

Një gabim refraktiv i syrit është një çrregullim optik i zakonshëm, ku mungon aftësia e syrit për të qartësuar imazhin.

Katarakti është një turbullim i lentes së syrit. Lentja e syrit, normalisht është transparente dhe ndihmon në përqendrimin e dritës në retinë.

Humbja e transparencës së lenteve shkatërron pamjen e formuar nga syri, duke çuar në humbje të qartësisë.

shkëputja dhe trajtimi i retinës

Shkëputja e retinës prek 1 në 10,000 njerëz në vit dhe ndodh kur ajo është e ndjeshme ndaj dritës.

Kirurgjia makulare zakonisht realizohet me anestezi lokale me qetësues.

Kirurgjia e traumës okulare kryhet në spitale të akredituara dhe kërkon shtrimin gjatë natës.

Degjenerimi makular është arsyeja më e shpeshtë e humbjes së pakthyeshme të shikimit dhe ndodh kur retina qendrore pëson ndryshime degjenerative.

retina detachment

Në fotokoagulimin me lazer, një rreze e fortë drite kalon nëpër sy dhe shkakton djegie të vogla rreth çarjes në retinë.

Qëllimi kryesor i kirurgjisë së kataraktit është zëvendësimi i lentes së turbullt, të shkaktuar nga katarakti, me një lente artificiale, duke rikthyer shikimin.

perdja e syrit

Pterygiumi është një rritje trekëndore që nis në indin e pastër të syrit dhe që mund të përhapet në korne. Quhet pterygium sepse ngjason si një krah i vogël.

vision problems

Pterygiumi është një rritje trekëndore që nis në indin e pastër të syrit dhe që mund të përhapet në korne. Quhet pterygium sepse ngjason si një krah i vogël.

Mbi moshën 40 vjeç të gjithë fillojmë të kemi probleme me shikimin. Ata që më parë nuk kishin probleme me shikimin osë ishin dritëshkurtër, befas bëhen dritëgjatë dhe u duken “duart shumë të shkurtra”.

kuptimi i strabizmit te femijerise

Në Indian Eye Institute dhe Laser Center kryhen ndërhyrje kirurgjikale për të gjitha llojet e strabizmit (horizontal, vertikal, paralitik, nistagmus, shikim të dyfishtë) tek fëmijët por edhe tek të rriturit.

Ndryshimet degjenerative të qepallave nuk janë vetëm një çështje estetike. Shpesh këto ndryshime mund të shkaktojnë probleme serioze dhe të përhershme në segmentin e përparmë të syrit.

Dëshmi

GLAUKOMA

Unë kam Glaukomë të Avancuar në të dy sytë dhe i jam nënshtruar operacionit të Glaukomës dhe Kataraktit me Dr. Taneja. Unë jam nën ndjekje të rregullt me Doktor Okulist Nishant Taneja për 11 vitet e fundit.

Jam shumë i lumtur dhe i kënaqur me eksperiencat e mia në zyrën e Dr. Taneja. Stafi është i dobishëm, i ditur, kompetent dhe shumë i këndshëm. Dr. Taneja është doktori për sytë në Tiranë që ka punuar me zell për të ruajtur shikimin tim dhe jam jashtëzakonisht i kënaqur me kujdesin që është treguar ndaj meje. Ai meriton të njihet se sa i mirë është në atë që bën. Unë do ta rekomandoja 100% për këdo që ka probleme serioze me sytë.

Enver L

Fier, Shqipëri

“FLUTURAT” E ZEZA

Klinika më e mirë e syrit! Unë vuaj nga një problem afatgjatë me “fluturat” në të dy sytë e mi. Vërtet një ekspert në fushën e tij që i lejon pacientët të marrin në konsideratë opsionet që nuk janë kirurgjikale si mjeti i parë i shërimit dhe trajtimit. Dr. Nishant Taneja është profesionist dhe i sjellshëm përsa i përket trajtimit të pacientëve me respekt dhe komunikimit të qartë në termat që ne si njerëz të thjeshtë mund t’i kuptojmë. Mendoj se ai është i ndershëm dhe i drejtë dhe po më bën një punë të mirë.

Dorina S.

Durrës, Shqipëri

DEGJENERIMI MAKULAR I AVANCUAR

Unë jam pacient i Dr. Nishant Taneja që nga viti 2010 me diagnozën e Degjenerimit Makular të Lagësht. Ai më ka trajtuar me Avastin, Eylea dhe tani me Brolicizumab dhe unë ende mund të lexoj me shkronja të mëdha.

Unë ia dedikoj shikimin tim trajtimeve të tij. Ai është kujdesur mirë për sytë e mi. Stafi është absolutisht i jashtëzakonshëm në mirësjelljen dhe profesionalizmin e tyre. Jam në moshën 93- vjeçare dhe ende mund të lexoj qartë.

Doktori më i mirë për sytë, faleminderit!

G. B

Tiranë, Shqipëri

Prenoto një vizitë

me Dr. Nishant Taneja

Tiranë – Indian Eye Institute and Laser Center

E Hënë – E Premte: 08:00 – 20:00
E Shtunë: 08:00 – 16:00

Elbasan – Klinika e Syrit IGLOR

I Disponueshëm Vetëm me Rezervim

Për çdo urgjencë mund të lini një takim ose të telefononi

    Kërko një vizitë