Kirurgjia e Traumës Okulare

Pse Duhet Zgjedhur Dr. Taneja?

  • Dr. Taneja trajton rregullisht pacientët me trauma intraokulare dhe mish të huaj intraokular. Ai ka përvojë në trajtimin afatshkurtër dhe afatgjatë të këtyre pacientëve.
  • Dr. Taneja është kirurgu i traumës okulare më me përvojë i të gjithë rajonit. Ai është pionieri i ndërhyrjeve skaj më skaj të traumës okulare që përfshijnë transplantin e kornesë dhe vitrektominë në të njëjtën kohë. Kjo ndërhyrje kryhet te pacientët me trauma të mëdha okulare që përfshijnë kornenë, lentet e syrit dhe retinën, si në rastet e traumave nga shpërthimi.

Informacion mbi Procedurën

  • Kirurgjia e traumës okulare kryhet në spitale të akredituara dhe kërkon shtrimin gjatë natës. Sipas natyrës së dëmtimit, mund të kryhet nën anestezinë lokale me sedacion ose nën anestezi të përgjithshme.
  • Prognoza e pacientëve që kanë trauma intraokulare varet nga natyra e dëmtimit dhe diskutohet pas një ekzaminimi të përgjithshëm.