Blog

Kreu > Blog

Në qytetin e zhurmshëm të Tiranës, ku opsionet për kujdesin e syve janë të shumta, bie në sy Klinika Nishant Taneja. E njohur për përkushtimin e saj të palëkundur ndaj kujdesit superior të syve dhe kënaqësisë së pacientëve, kjo klinikë e respektuar ka fituar vendin e saj si klinika me e mire e syrit në

Read More

Kuptimi i strabizmit të fëmijërisë? Si prind, asgjë nuk është më e çmuar se mirëqenia e fëmijës suaj. Kur bëhet fjalë për shëndetin e tyre, veçanërisht vizionin e tyre, është thelbësore të qëndroni të informuar dhe proaktiv. Strabizmi i fëmijërisë, i njohur zakonisht si sytë e kryqëzuar, është një gjendje që ndikon në shtrirjen e

Read More

Femto-LASIK për vizionin pa syze Eleminimi i syzeve me Femto-Lasik? Në fushën e kirurgjisë së korrigjimit të shikimit, emri Dr. Nishant Taneja qëndron si një fener përsosmërie dhe inovacioni. I njohur në mbarë botën si lider në operacionet vitreoretina, Dr. Taneja sjell ekspertizën e tij në krye të një përparimi novator: Femto-LASIK. Ai vazhdon të

Read More

Menaxhimi i shkëputjes dhe trajtimit të retinës Shkëputja dhe trajtimi i retinës? Retina, një shtresë e ndjeshme ndaj dritës në pjesën e prapme të syrit tuaj, luan një rol vendimtar në përkthimin e informacionit vizual në tapiceri mahnitëse të imazheve që përjetojmë. Kur kjo shtresë delikate shkëputet nga struktura e saj mbështetëse, ndodh shkëputja e

Read More

Një Hap në Kirurgjinë Refraktive: Femto LASIK Heqja e syzeve, teknologjia në fushën e mjekësisë ka sjellë shumë inovacione në korrigjimin e defekteve të shikimit. Një ndër teknikat më përparimtare dhe efektive është Femto LASIK. Një procedurë kirurgjikale që ka ndikuar thellë në përparimin e shikimit të njerëzve me defekte të ndryshme të syve. Përparësitë

Read More

SHIKONI NJË PERDE POSHTË NË SY? Të shohësh një perde në sy është një shqetësim serioz dhe duhet ta shtyjë një pacient të kërkojë menjëherë kujdes nga një ekspert pasi shpesh është një tregues i një çarjeje ose shkëputjeje të retinës. Një perde që zbret në sy mund të duket si gri në fushën tuaj

Read More

Shërbimet e okuloplastikës në Institutin Indian të Syrit! Gjatë periudhës së vitit të ri, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se tani jemi plotësisht të pajisur me të gjitha llojet e procedurave të qepallave, lacrimal dhe okuloplastikë. Ne ofrojmë të gjitha llojet e operacioneve të qepallave si Entropion, Ectropion, trichiasis, tumoret e qepallave, rindërtimin e folesë

Read More

Test i syrit Është e këshillueshme që të bëni një test sysh çdo dy vjet. Ai nuk vlerëson vetëm vizionin tuaj, por mund të zbulojë probleme shëndetësore si diabeti dhe presioni i lartë i gjakut. Pak më shumë se gjysma e njerëzve ndërmjet moshës 40 dhe 75 vjeç nuk kanë bërë një test të syve

Read More