Blog

Kreu > Blog >

Kuptimi i strabizmit të fëmijërisë? Si prind, asgjë nuk është më e çmuar se mirëqenia e fëmijës suaj. Kur bëhet fjalë për shëndetin e tyre, veçanërisht vizionin e tyre, është thelbësore të qëndroni të informuar dhe proaktiv. Strabizmi i fëmijërisë, i njohur zakonisht si sytë e kryqëzuar, është një gjendje që ndikon në shtrirjen e

Read More