Blog

Kreu > Blog >

Test i syrit Është e këshillueshme që të bëni një test sysh çdo dy vjet. Ai nuk vlerëson vetëm vizionin tuaj, por mund të zbulojë probleme shëndetësore si diabeti dhe presioni i lartë i gjakut. Pak më shumë se gjysma e njerëzve ndërmjet moshës 40 dhe 75 vjeç nuk kanë bërë një test të syve

Read More