Shërbimet e okuloplastikës

Kreu > Blog > Keshilla > Shërbimet e okuloplastikës

Shërbimet e okuloplastikës në Institutin Indian të Syrit!

Shërbimet e okuloplastikësGjatë periudhës së vitit të ri, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se tani jemi plotësisht të pajisur me të gjitha llojet e procedurave të qepallave, lacrimal dhe okuloplastikë.
Ne ofrojmë të gjitha llojet e operacioneve të qepallave si Entropion, Ectropion, trichiasis, tumoret e qepallave, rindërtimin e folesë së kontraktuar dhe dermato chalasis.

Ne jemi ekspertë në operacionet për çrregullime të sistemit lacrimal si Dacrocystorhinostomy (DCR) me intubacion me tub silikoni. Të gjitha procedurat DCR bëhen nën anestezi lokale si operacion i kujdesit ditor.
Kemi disponueshmërinë e laserëve më të fundit dhe pajisjeve moderne të nevojshme për operacionet e okuloplastikës.
Të gjitha operacionet kryhen nga kirurgë okuloplastikë të emëruar së fundmi nga India nën udhëheqjen e aftë të Dr Nishant Taneja.