Blog

Kreu > Blog >

Në qytetin e zhurmshëm të Tiranës, ku opsionet për kujdesin e syve janë të shumta, bie në sy Klinika Nishant Taneja. E njohur për përkushtimin e saj të palëkundur ndaj kujdesit superior të syve dhe kënaqësisë së pacientëve, kjo klinikë e respektuar ka fituar vendin e saj si klinika me e mire e syrit në

Read More