Blog

Kreu > Blog > Kirurgji > Shkëputja e retinës

Menaxhimi i shkëputjes dhe trajtimit të retinës Shkëputja dhe trajtimi i retinës? Retina, një shtresë e ndjeshme ndaj dritës në pjesën e prapme të syrit tuaj, luan një rol vendimtar në përkthimin e informacionit vizual në tapiceri mahnitëse të imazheve që përjetojmë. Kur kjo shtresë delikate shkëputet nga struktura e saj mbështetëse, ndodh shkëputja e

Read More